Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко подарувала серце Донбасу й подякувала Ахметову

Середа, 29 грудня 2004, 20:22
Співголова коаліції "Сила народу" Юлія Тимошенко заявила, що не збирається бути губернатором Донецької області.

Про це вона заявила в прямому ефірі телеканала ТРК "Україна".

"Губернатором у Донецьку має стати людина, яка народилася, навчалася й працювала у Донецьку. Давайте забудемо брудні цитати", - сказала вона, додавши, що сама бути губернатором не збирається.

Вона також сказала, що Донбас не програв вибори. "Перш ніж говорити жорсткі слова, треба півроку подивитися, що буде робити ця влада", - сказала вона.

У свою чергу, Тимошенко подякувала ТРК "Україна", а також "людям, які володіють каналом" (власником ТРК Україна є Ринат Ахметов – "УП") за те, що її запросили. "Більшість телеканалів, які раніше говорили неправду створювали образ злочинців з тих, хто може вам допомогти", - сказала Тимошенко.

Вона також закликала "відокремити війни від інформації", і відкинула чутки про скасування пільг чорнобильцям і пенсіонерам у час роботи уряду Ющенка.

Разом з тим, вона нагадала про те що коли вона прийшла в уряд, в кабінетах Кабміну висіли лічильники частоти енергетичної системи, які у випадку критичного її стану подавали сигнал. "Коли я прийшла в свій кабінет, лічильник гудів", - сказала Тимошенко.

Тимошенко також нагадала, що в той час, коли вона була в кабінеті міністрів "у країні кожна лампочка горіла" і додала, що залишила уряд тому, що "десятки мільярдів гривень втратило оточення Кучми, що за це кинуло її з крісла у в'язницю".

Тимошенко також подарувала донеччанам велике серце, яке за її словами є "реліквією, яку подарували їй перед парламентськими виборами". "Я хочу залишити його як частинку…", - сказала вона, але її перервала ведуча, яка запитала людей на вулиці, "чи хочуть вони прийняти це серце". Але на вулиці це питання не почули.

У свою чергу, в кінці ефіру президент ТРК "Україна" взяв символічне серце і подарував Тимошенко букет білих троянд.

Ефір програми дивляться також люди на вулиці перед будівлею ТРК "Україна", де висить великий екран. Декілька разів були включення з вулиці, де лунали питання або образливи коментарі. Фоном були скандування "Воровка!", "Янукович!", "Тимошенко – ющенковская проститутка".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...