Марчук створив партію - тезку націоналіста Тягнибока

Четвер, 30 грудня 2004, 13:40
Міністерство юстиції України зареєструвало нову політичну партію - "Партію Свободи", яку очолив екс-міністр оборони Євген Марчук.

Як повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу "Партії Свободи", вона зареєстрована в Мін'юсті 29 грудня під номером 104.

"Партія свободи" - це партія принципів. Головним її девізом є воля й закон. "Партія свободи" - це партія свідомих борців за свободу батьківщини, своєї справи, своєї родини, своєї особистості", - заявив Марчук при врученні свідоцтва про реєстрацію партії.

"Партія свободи" своїм завданням ставить підйом на новий щабель усвідомлення громадянами України свободи як духовної основи українського народу", - додав лідер партії.

При цьому Марчук, якого пов'язували з декількома політичними партіями, спростував свою приналежність до будь-якої з політичних партій, відзначили в прес-службі.

"Партія Свободи" буде брати участь у парламентських виборах 2006 року, вона вже має свої представництва у всіх областях країни. Серед її членів - представники всіх верств населення, повідомили в прес-службі.

В Україні вже є партія з назвою "Свобода", яку очолює Олег Тягнибок. Партія має націоналістичний напрямок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування