Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жириновкий назвав Ющенка "мерзотою". МЗС його захистив

Четвер, 30 грудня 2004, 15:53
У МЗС України вважають, що висловлення віце-спікера Держдуми РФ Володимира Жириновського шкодять україно-російським відносинам.

Про це заявив керівник прес-служби МЗС Маркіян Лубківський, коментуючи агентству Інтерфакс-Україна висловлення Жириновського, відзначивши, що хоча такі заяви "не варті особливої уваги, пан Жириновський переходить межу дозволеного".

"Будучи віце-спікером Держдуми, Жириновський компрометує цей законодавчий орган Росії, вносить непотрібну напругу в україно-російські відносини, розбрат у дружні відносини між двома народами", - сказав український дипломат.

У той же час, Лубківський підкреслив, що для України визначальною є позиція президента Росії Володимира Путіна, підтверджена главою російського МЗС Сергієм Лавровим, відповідно до якої Росія буде працювати з тим президентом, якого обере український народ.

На мітингу перед українським посольством у Москві 29 грудня Жириновський сказав: "Шість місяців тягнеться кампанія в Україні. Усе прикрашено жовтогарячим - навіть дерева біля дільниць були пофарбовані. Скатертини якісь. Модні. У нас теж була мода скількись років тому... на джинси. Люди були готові віддати будь-які гроші, щоб купити їх. Голову народу задурманили. А все для чого? Щоб політична мерзота прийшла до влади".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування