Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи хочуть знати отруйників Ющенка…Від Ющенка

Вівторок, 11 січня 2005, 10:57
Комуніст Юрій Соломатін вимагає від Віктора Ющенка надати до інавгурації інформацію про те, хто й коли його отруїв.

Про це він заявив у вівторок з трибуни Верховної Ради.

За його словами, він звернувся з приводу отруєння Ющенка до СБУ і отримав звідти відповідь, що "не отримано жодного офіційного документа, який давав би юридичні підстави для встановлення як факту отруєння Віктора Ющенка, так і його місця і часу".

"Я вважаю, що до інавгурації Ющенко має виконати те, що обіцяв українській спільноті, і вийти сюди і з трибуни проголосити, хто і як його отруїв", - зазначив Соламатін.

Натомість "нашоукраїнець" Юрій Кармазін, який вийшов слідом на трибуну, сказав комуністу у відповідь "не дочекаєтеся". Так він прокоментував стан здоров'я Ющенка.

"Щодо обов’язків, які ви на нього покладаєте, доповісти, хто його отруїв, то в державі є СБУ, МВС, які мають знайти, хто… Генеральна прокуратура, яка має розслідувати факт і має засудити винних. Ніхто для цього нічого не зробив", - зазначив він.

"Той, хто вам відповів, що служба безпеки не отримала жодного документа, це фактично працівник служби Небезпеки, а точніше представник російських спеціальних служб", - додав Кармазін.

Він не уточнив, кого мав на увазі, але слідом повідомив, що екс-заступник голови СБУ Володимир Сацюк перебував на своїй посаді і після прийняття рішення про його звільнення, підписував документи, давав доручення.

Кармазін звернувся до генпрокурора Святослава Піскуна з вимогою підняти документ "Т 4611" від 16 грудня, який свідчить про такий факт.

"І буде дана відповідь, хто отруїв", - завершив він.

Усі ці заяви депутати робили в рамках розгляду закону про курорти.

"Українська правда"

Читайте також все про отруєння Ющенка


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування