Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не бачить свого місця, але знає, чому Тимошенко їздила в Донецьк

Вівторок, 11 січня 2005, 13:30
Віктор Янукович поки що не бачить свого місця в політиці у разі визнання президентом України Віктора Ющенка.

Відповідаючи на прес-конференції у вівторок на запитання, чи готовий він перейти в опозицію до Ющенка у разі негативного для нього рішення ВС: "я вас про все повідомлю пізніше".

На запитання, чи відчуває він підтримку великого бізнесу для того, щоб займатися активною політичною діяльністю, Янукович сказав - "я відчуваю за собою підтримку 15 мільйонів українців".

А на питання про візит Тимошенко в Донецьк, Янукович зазначив, що вважає, що вона їздила туди, щоб вибачитись перед Донбасом.

"Тимошенко приїхала в Донбас вибачитись перед Донбасом. Наскільки це їй вдалось – вирішувати людям", - сказав Янукович.

Він зазначив, що поїздка Тимошенко до Донецька і виступ у прямому ефірі ТРК "Україна" ще раз продемонстрували відкритість регіону кожному політику, який бажає висловити свою думку.

Як відомо, Тимошенко, виступаючи в прямому ефірі ТРК "Україна" в Донецьку 29 грудня минулого року, заявила, що приїхала в Донецьк, аби "розтопити лід" між політичними силами України.

Тимошенко вибачилася за деякі свої різкі вислови під час виборчої кампанії, зокрема, що, звертаючись до народних депутатів, які прийшли на засідання в шарфах із символікою Віктора Януковича, запропонувала повіситись на них.

Однак решту заяв, нібито зроблених нею, назвала чорними технологіями, зазначивши, що не збиралася загнати Донбас за колючий дріт.

ТРК "Україна" не показала фрагмент, який підтверджував би, що вона ці слова говорила, хоча ведучі неодноразово заявляли, що він у них є.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування