Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мороза нема проблем з прем'єрством

Вівторок, 11 січня 2005, 14:27
Лідер соціалістів Олександр Мороз вважає, що відсутність економічної освіти не стане йому на заваді, аби якісно виконувати функції прем'єр-міністра України.

"Я можу навести десятки прикладів по світу, як в країнах не економісти і не господарниками керують урядами. Можливо, тому там і успіхи кращі, ніж у нас", - сказав він в коментарі Інтитуту масової інформації.

Зараз, за словами Мороза, виробляють принципи формування нового уряду та призначення прем'єр-міністра.

"Це має бути професіонал, який працював би керуючись законами, а не якимись політичними вказівками. Далі в уряді не повинно бути бізнесменів, хто займається бізнесом, нехай займається, йому треба створити умови вільні від адміністративного втручання, але він не повинен займатися владою", - зазначив він.

"Бо хоче він цього чи не хоче, а він буде займатися своїм бізнесом. І третє, кандидат не повинен бути представником одного з трьох кланів - дніпропетровського, донецького та київського", - додав Мороз.

Щодо того, чи готовий Ющенко піти на такі принципи і за ними сформувати уряд Мороз відповів так:

"Віктор Андрійович сказав, що ці принципи він повністю поділяє. Але конкретно на питання про формування уряду нехай відповість він сам. Схоже, він не може на це відпровісти зараз".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування