Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Американці відмовилися від грошей Януковича

Вівторок, 11 січня 2005, 16:16
Виборчий штаб Януковича хотів залучити до захисту інтересів свого кандидата у Верховному Суді України юристів зі Сполучених Штатів Америки, однак ті відмовилися.

Про це повідомив УНІАН керівник Центрального виборчого штабу Януковича Тарас Чорновіл.

"Частина з цих юристів згодилися взяти участь, але буквально через день-два передзвонили і сповістили, що це політичний процес, і вони не хочуть лізти в політику", - сказав Чорновіл.

При цьому він зазначив, що пропозиції надсилалися юристам, які брали участь у судових процесах, пов'язаних з виборами президентів США.

Їхню відмову допомогти Януковичу Чорновіл розцінив як наявність "певної, дуже серйозної заангажованості в цих (українських) виборах".

У зв'язку з цим, зазначив Чорновіл, було прийнято рішення звернутися до швейцарської компанії, що спеціалізується на виборчих процесах.

Керівник штабу Януковича також повідомив, що робота швейцарських юристів із захисту прав Януковича в суді оплачується з коштів кандидата і Партії регіонів.

Як повідомлялося, 12 січня представники Януковича планують подати до Верховного Суду скаргу про визнання переголосування другого туру виборів недійсним.

Представляти інтереси Януковича будуть народні депутати Тарас Чорновіл, Нестор Шуфрич, Раїса Богатирьова, Валерій Коновалюк, українські та 3 швейцарських юристи.

Читайте також:

Янукович покличе на допомогу Європейський суд і швейцарську адвокатську контору

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування