Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах не проявляє амбіцій і знає, яким має бути майбутній прем'єр

Середа, 12 січня 2005, 12:41
Анатолій Кінах заявляє, що посада прем'єра не є для нього самоціллю і готовий працювати "на будь-яких рівнях".

Про це лідер партії промисловців і підприємців України Анатолій Кінах заявив в середу в прямому ефірі "Радіо-ЕРА", оцінюючи особисті шанси очолити майбутній кабінет міністрів.

На його думку, "посада для людини - це унікальна можливість сконцентрувати свій досвід, інтелект, волю і досягати тих результатів, які необхідні для розвитку держави, економіки і добробуту людей".

На запитання, чи задовольнить його посада віце-прем'єра, Кінах відповів, що "це залежатиме від принципів формування всієї структури влади".

"Головним пунктом угоди з коаліцією "Сила народу" є пункт, згідно якого ми беремо зобов'язання разом формувати в Україні владу, головними критеріями якої є професіоналізм і моральність людей, які хочуть і вміють працювати в інтересах держави", сказав Кінах.

"Якщо цей принцип буде виконано, ми готові працювати на будь-яких рівнях", підкреслив він.

Кінах також вважає, що "питання, які необхідно буде вирішувати новому уряду не мають аналогів по своїй гостроті і складності".

Серед них він назвав питання соціально-економічного розвитку "в умовах дуже поганої спадщини", погіршення кон'юнктури на світових ринках для традиційного українського експорту, загострення конкуренції на внутрішньому і зовнішніх ринках.

Кінах вважає, що серед пріоритетних завдань нового уряду має бути "відновлення співпраці і довіри з Російською Федерацією". "Братні народи України й Росії, я впевнений, повинні працювати і надалі як рівноправні партнери, які поважають один одного", підкреслив лідер УСПП.

Водночас, Кінах переконаний, Україна має розвивати "євроатлантичні напрямки інтеграції, як стимул для того, щоб в Україні будувати європейські стандарти економіки, рівня життя громадян, стандарти демократії".

Ці основні параметри, на думку Кінаха, мають "бути в основі пошуку тієї кандидатури (прем'єр-міністра), яка за своїм досвідом, характеристиками, моральними і професійними, буде виконувати це завдання".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...