Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія знову відклала визнання Ющенка

Середа, 12 січня 2005, 15:38
Спікер Держдуми Борис Гризлов вважає, що поки рано робити будь-які прогнози щодо кандидатури майбутнього голови уряду України, поки в суді не розглянута скарга кандидата в президенти Віктора Януковича на порушення в ході виборів.

"Кандидатура прем'єра буде обговорюватися - спочатку треба зрозуміти, хто буде президентом, тому що рішення Центвиборчкому (про результати президентських виборів - ) поки що оскаржено через Верховний суд", - сказав Гризлов у середу журналістам, відповідаючи на питання українського телебачення.

"От пройде інавгурація президента, тоді можна говорити вже про прем'єра, - сказав спікер. - Сьогодні ж до даної теми варто підходити дуже обережно".

Разом з тим Гризлов відзначив, що в ході недавньої бесіди з головою Верховної Ради України Володимиром Литвином, що перебував у Москві 6-7 січня, питання про майбутнього українського прем'єра зачіпався.

"Він сказав, що до цього питання парламент підійде дуже уважно, але, цілком ймовірно, буде підтримувати ту кандидатуру, яку внесе вже офіційно обраний президент", - повідомив Гризлов.

Відповідаючи на запитання, чи планує він поїхати на інавгурацію нового президента України, спікер відповів: "От буде президент названий, тоді всі питання будемо обговорювати. Справа в тому, що на інавгурацію запрошують".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування