Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поділив посади з Морозом і Кінахом та отримав вітання з Гімалаїв

Середа, 12 січня 2005, 17:08
У середу, перший робочий день після повернення з відпустки, Віктор Ющенко провів у своєму офісі політичні консультації із Олександром Морозом, Анатолієм Кінахом та керівництвом фракції "Наша Україна".

Політики обговорювали майбутні кадрові питання, повідомляє сайт Ющенка.

Ющенко також зустрівся з президентом та засновником Інституту Схід-Захід Джоном Едвіном Мрозом і розповів йому про майбутню економічну реформу в Україні, шляхи подолання корупції та євроінтеграційні наміри нашої держави.

Тим часом, протягом середи Ющенко продовжував отримувати привітання.

Зокрема, Ющенка з перемогою на виборах президента України привітав Євросоюз. Від імені ЄС привітання надіслав офіційний Люксембург.

ЄС готовий співпрацювати, як сказано в повідомленні, з новообраним президентом, щоб підтримати Україну в рамках європейської політики сусідства.

Віктора Ющенка окремо вже привітали голова Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу, президент Європейського парламенту Хосеп Боррелл і Верховний представник Євросоюзу зі зовнішньої політики й політики безпеки Хав'єр Солана.

Ющенка привітав президент Республіки Польща Александр Квасьневський. Він підтвердив, що Польща і надалі підтримуватиме наближення України до європейських і євроатлантичних інститутів, що, на його думку, є однією з найважливіших задач польської зовнішньої політики.

Також Ющенка привітали президент Латвійської Республіки Вайра Віке-Фрайберга, президент Словенії Янез Дрновшек і прем'єр-міністр країни Янез Янша, президент Македонії Бранко Црвенковскі.

Привітали Ющенка президент Естонiї Арнольд Рюйтель, Вірменії Роберт Кочарян, Фінляндії Тар’я Халонен.

Крім того, Ющенка поздоровили прем’єр Бангладешу Халеді Зіа і президенти Бразилії Луїз Iнасiо Лула да Сiлва та В'єтнаму – Чан Дiк Лiонг. Також Ющенка поздоровив президент Ірану Сейед Мохаммад Хатамі.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування