Влада Кучми вже краде дверні клямки

Середа, 12 січня 2005, 18:39
Кадрові призначення президента Леоніда Кучми останніх тижнів будуть анульовані після інавгурації Віктора Ющенка.

Про це заявив керівник його кампанії Олександр Зінченко, повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

За його словами, поки Янукович чинить перешкоди інавгурації Ющенка в суді, команда Кучми "дограбовує" країну.

"Штаб Януковича - дах, що прикриває дограбування держави", - заявив Зінченко, коментуючи зволікання Януковича з поданням скарги до Верховного Суду.

За його словами , команда Януковича розуміє юридичну безперспективність справи.

"Верховний Суд вже розглядав по суті та відхиляв їхні претензії. Їхня мета - не оскарження результатів виборів, а максимальна відстрочка вступу Ющенка на посаду президента".

"Кожного дня такого зволікання з країни вивозиться, виноситься та витікає те, що стара влада недокрала за десять років – починаючи з акцій потужних підприємств та найдорожчих земельних ділянок й закінчуючи подекуди дорогими ручками на дверях райдержадмінстрацій", - пояснив він.

За його словами, розкрадання відбувається на центральному, регіональному та галузевому рівнях.

"Водночас з розкраданням державної власності, стара влада активно здійснює кадрові призначення, розпихуючи на різнорівневі та різнопланові посади відданих та корумпованих людей, які абсолютно не відповідають принципам кадрової політики Ющенка (патріотизм, професіоналізм, порядність) й не мають при ньому жодних шансів", - застерігає Зінченко.

Зінченко прогнозує, що Ющенку "не залишається нічого іншого, як змусити вивернути кишені всіх тих, хто в останні дні свого перебування при владі не можуть зректися багаторічної звички красти".

Також, за його словами, будуть анульовані й кадрові призначення останніх тижнів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування