Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний обіцяє несподіванки від Ющенка

Середа, 12 січня 2005, 19:46
Один з керівників коаліції "Сила народу", народний депутат, координатор блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний прогнозує несподіванки щодо складу нового уряду.

Про це він заявив в середу в прямому ефірі "Радіо-ЕРА" ФМ.

За його словами, Віктор Ющенко "вже кілька разів говорив про те, що весь уряд і керівництво – це мають бути нові обличчя".

Водночас Безсмертний має великі сумніви відносно фрази, яка широко побутує в політичному істеблішменті, що "пройде будь-хто, кого запропонує Ющенко".

На думку народного депутата, "це перше випробування для Віктора Ющенка, і тому він не має права пропонувати ту кандидатуру, яка може мати якісь проблеми у Верховній Раді".

Безсмертний припускає, що "особа, яка була успішним прем’єр-міністром, не схоче позбутися впливу на уряд". Народний депутат переконаний, що "в уряд прийдуть люди, які ніякого безпосереднього відношення до бізнесу не мають".

Згідно з Конституцією України, нагадав Безсмертний, внесення на розгляд парламенту кандидатури прем’єр-міністра "є виключною прерогативою президента".

За його словами, "певні консультації з керівниками фракції відбудуться для того, щоб бути впевненому в прохідності цієї кандидатури, формуванні команди, у її сумісності".

Водночас Безсмертний відмовився назвати конкретну кандидатуру в прем’єри, яку він вважає прохідною.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування