Ющенко може визначитися з прем'єром ще до інавгурації. Її ще на день відсунув Чорновіл

Середа, 12 січня 2005, 20:00
Керівник офісу Віктора Ющенка Олег Рибачук прогнозує, що кандидатура на пост прем'єр-міністра може бути узгоджена ще до можливої інавгурації нового президента.

Про це Рибачук заявив на прес-конференції у Варшаві, повідомляють "Українські новини".

З його слів, штаб Ющенка сподівається на проведення інавгурації Ющенка в період з 18 до 23 січня.

Рибачук також сказав, що штаб кандидата e президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича може подати скаргу до Верховного Суду до 18 січня.

Потім Верховний Суд може розглядати скаргу протягом 5 днів.

Рибачук зазначив, що, таким чином, рішення за цією справою буде ухвалене до 23 січня.

Рибачук підкреслив, що це остання скарга, яку може подати штаб Януковича, а також висловив упевненість, що скаргу буде розглянуто значно раніше.

Між тим, керівник виборчого штабу Януковича Тарас Чорновіл заявив, що швейцарські юристи, які представлятимуть інтереси його кандидата в суді, вважають його справу виграшною.

"Вони говорять, що справа виграшна", - сказав Чорновіл УНІАН.

Він також повідомив, що завтра скаргу до Верховного Суду, скоріш за все, подано не буде, оскільки залишається багато технічної роботи для "якісного покращення" скарги.

"До вихідних – це однозначно, на 99,99"%, - зазначив Чорновіл.

При цьому він підкреслив, що кількісно обсяг справи набагато не збільшиться. "Іде технічна робота. Я сам сидів, перекладав папірці, тільки-но звільнився", - сказав керівник штабу.

Як повідомлялося раніше, на прес-конференції в середу Чорновіл сповістив, що подання скарги до Верховного Суду на результати виборів, заплановане на середу, відтерміновується, і висловлював припущення про можливість подання цієї скарги завтра.

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ ЗАТЯГУЄ ІНАВГУРАЦІЮ ЮЩЕНКА. Він хоче нових выборів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування