Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії революцію вважають політтехнологією

Четвер, 13 січня 2005, 14:14
Зміна владних еліт за допомогою політтехнологій є загрозою всім країнам СНД і Росії, зокрема, вважає голова Виконавчого комітету - виконавчий секретар СНД Володимир Рушайло.

"До переліку викликів і загроз ХХI століття можна віднести політичні технології, спрямовані на зміну владних еліт", - сказав він у четвер на прес-конференції в Москві, повідомляє РІА "Новости".

За словами Рушайла, у світовому співтоваристві йде боротьба за сировинні ринки збуту. "Те, що ми спостерігаємо - це досягнення цих цілей", - зазначив він.

"Зміна владних еліт за допомогою політтехнологій - це загроза всім державам СНД і Росії, зокрема. Не зауважувати й не реагувати на це було б неправильним", - заявив Рушайло.

Він нагадав висловлення американського політолога Збігнєва Бжезінського, котрий вважає, що ситуація в Україні вплине надалі на ситуацію в Білорусії, Молдавії й країнах Закавказзя.

"Чи означає це, що на перелічені республіки чекають події, які відбулися в Києві? Ми аналізуємо події в СНД і робимо певні прогнози", - відзначив Рушайло.

Читайте також:

Росія вже не вірить, що вдасться зробити Януковича президентом

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування