Справу перевертнів передали до суду, а по землі "Динамо" Київ її завели

Четвер, 13 січня 2005, 17:42
Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України направлено до суду для розгляду по суті низку кримінальних справ, які набули громадського резонансу.

Про це повідомляє у четвер прес-служба Генпрокуратури.

Зокрема, це кримінальна справа за обвинуваченням 12 осіб (у тому числі чотирьох колишніх працівників міліції), відома, як "Справа перевертнів" у вчиненні 11 умисних вбивств, а також розбійних нападів, вимаганні індивідуального майна та інших злочинів.

Як відомо, перевертні свого часу розглядалися генпрокуром Піскуном як причетні до вбивства Георгія Гонгадзе.

Також до суду для розгляду по суті направлено кримінальні справи за обвинуваченням двох колишніх працівників міліції у фальсифікації доказів у справі за обвинуваченням Юрія Вередюка у вбивстві журналіста Ігоря Александрова

Окрім цього, передано до суду справу за обвинуваченням чотирьох осіб у вбивстві генерального директора ЗАТ "Антарктика" Кравченка в Одесі.

Генеральна прокуратура також порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем службовими особами Київської обласної та Обухівської районної держадміністрацій при наданні в оренду земельної ділянки ЗАТ ФК "Динамо" Київ за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 364 Кримінального кодексу України.

Досудове слідство у справі проводить Головне слідче управління Генеральної0 прокуратури.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування