Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після "Євробачення" Ющенко проведе в Україні Олімпійські ігри

Четвер, 13 січня 2005, 18:44
Ющенко впевнений, що організація пісенного конкурсу "Євробачення" в Україні відповідатиме найвищим стандартам, і сподівається на проведення в майбутньому в Україні Олімпійських ігор і чемпіонату світу з футболу.

Про це він сказав під час зустрічі у четвер з виконавчим директором пісенного конкурсу "Євробачення" Сванте Стокселiусом та народною артисткою України, переможницею "Євробачення-2004" Русланою Лижичко, на якій обговорювалися питання органiзацiї конкурсу в Києвi.

Ющенко пообіцяв, що "Україна здивує усіх і продемонструє свою самобутність".
"Євробачення-2005" стане можливістю для багатьох побачити і полюбити Україну", - сказав він.

Планується, що до української столиці для участi в цьому пiсенному конкурсi прибуде близько 40 делегацiй, 5-10 тисяч глядачів, понад 2 тисячі журналістів, в тім числі з США та Австралії. Трансляцію "Євробачення-2005" дивитимуться близько 100 млн. глядачiв по всьому свiту.

Відповідаючи після зустрічі на питання журналістів, як останні події в Україні вплинули на ставлення до неї міжнародних представників, Ющенко висловив переконання, що "сьогодні Україна - це модно, бути українцем - модно, а мати відношення до процесів змін в Україні - честь".

"Євробачення" він назвав "хорошим компліментом для України" та припустив, що "не за горами проведення в Україні і Олімпійських ігор, і чемпіонату світу з футболу". Ющенко переконаний, що "Євробачення" стане цьому "прелюдією".

Також Ющенко повідомив, що найближчим часом для підготовки до проведення конкурсу буде оновлено оргкомітет, повідомляє УНІАН.

Виконавчий директор конкурсу Стокселiус після зустрічі висловив упевненість, що з українського боку будуть створені усі умови для проведення конкурсу і організатори зможуть встигнути зробити усе до призначеного терміну. "Київ - прекрасне місто, і зможе на відповідному рівні провести "Євробачення", - наголосив він.

Лижичко зауважила, що це було перше детальне пропрацювання конкурсу на найвищому рівні. Співачка переконана, що під час конкурсу "Євробачення" буде прикута увага і до всієї України. На її думку, Україна готова дати Європі багато творчих сил, які продемонструє і під час "Євробачення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування