Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія попереджає, що в неї буде гостра реакція на революції всіх кольорів

П'ятниця, 14 січня 2005, 09:18
Україна вільна розвивати співробітництво з НАТО, заявив міністр оборони Росії Сергій Іванов, виступаючи в Раді з міжнародних відносин у Нью-Йорку.

"Росія досить серйозно співпрацює з НАТО, і як буде розвивати відносини з НАТО Україна, до якого рівня, - це її право, поживемо - побачимо", - сказав міністр.

Він підкреслив, що Росія дуже коректно поводиться стосовно держав СНД, і її не можна обвинуватити в неоімперіалізмі.

Відповідаючи на запитання щодо курсу розвитку відносин України й Росії після призначення нового міністра оборони України, Іванов сказав: "Я добре знаю й колишнього, і нинішнього міністрів. Ми регулярно зустрічаємося, у нас є двосторонні плани співробітництва".

Іванов також заявив, що російське керівництво вибудовує свої відносини на пострадянському просторі у винятково коректному режимі.

"Росія зробила все для того, щоб країни СНД "встали на ноги" як самостійні держави. І надалі ми також маємо намір проводити політику, засновану на принципах добросусідства, щирої рівноправності, повної поваги до їхнього минулого й майбутнього", - сказав міністр.

За його словами, країнам СНД приділяється пріоритетна увага в зовнішній політиці Росії. "І для цього є об'єктивні причини: у країнах СНД проживає близько 25 мільйонів росіян", - повідомив Іванов.

Він підкреслив, що Росія буде гостро реагувати й реагує на "експорт революцій" у країни СНД, якими б кольорами вони не прикривалися.

РІА "Новини"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування