Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорномирдіну віддають дачу Хрущова, а заступники Медведчука купують будинки

П'ятниця, 14 січня 2005, 10:29
Депутат Олег Беспалов вийшов з фракції "Регіони України", повідомив на ранковому засіданні парламенту голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Він також оголосив запити народних депутатів.

Верховна Рада не підтримала направлення до президента Кучми запиту Володимира Яворівського про припинення відчуження майна Держуправління справами до вступу на посаду нового президента.

Запит підтримали 148 депутатів при необхідних 226.

Парламент також відхилив запит депутата фракції "Регіони України" Сергія Ларіна до президента та генпрокурора про незаконні дії члена ЦВК Магери, його підтримали 49 депутатів.

Парламент направив запит Левка Лук’яненка до генпрокурора щодо завдання шкоди державі на суму 5,3 мільйонів доларів Миколою Азаровим при перебуванні його на посаді голови Державної податкової адміністрації.

Депутати Турчинов та Стретович просять генпрокурора розслідувати порушення на виборах президента України, а Володимир Яворівський прозвітувати про стан розслідування фальсифікації виборів мера Мукачевого, що "зумисно не розслідувалося" попереднім генпрокурором Васильєвим.

Також Степан Хмара просить генпрокурора розслідувати злочинну діяльність екс-міністра оборони Олександра Кузьмука, зокрема, щодо незаконного відчуження земельної ділянки на території ліцею Івана Богуна.

***

Виступаючи з трибуни, депутат-"нашоукраїнець" Володимир Бондаренко повідомив про передачу власності в останні дні влади Кучми. Зокрема, російському посольству хочуть віддати комплекс санаторних будівель.

Також, додав він, росіянам планують передати "дачу Хрущова, яка знаходиться за адресою вулиця Герцена, 7".

Бондаренко також висловив обурення спробами заступників глави адміністрації президента Загороднього, Коваленка, Іщенка, заступника київського мера Фоменка, міністра внутрішніх справ Білоконя провести приватизацію будинків.

"До цієї справи залучили іншого заступника глави АП Дьоміна", - сказав Бондаренко.

Також, додав депутат, ряд діячів хочуть приватизувати дачні будинки в Конча-Заспі: "Ківалов хоче приватизувати дев’ятий будинок, Азаров – дев’ятнадцятий, Кравчук – сорок перший, Олександр Омельченко – сімдесят шостий".

Бондаренко нагадав, що перед виборами депутати Шуфрич, Гавриш і Задорожній отримали земельні наділи у Пущі-Водиці.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування