Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поговорив з главою НБУ про Лужкова. Де Тігіпко, ніхто не знає

П'ятниця, 14 січня 2005, 12:30
Віктор Ющенко обговорив з главою Нацбанку Володимиром Стельмахом, як виходить банківська система з кризи, викликаної з’їздом сепаратистів-прихильників Януковича.

"Ми поговорили про те, як іде відновлення банківської системи після негативних подій, які створив Лужков у тих краях", - сказав Стельмах журналістам на виході з офісу Ющенка, де відбувалася зустріч.

Як відомо, Лужков брав участь у з’їзді сепаратистів, де лунали заклики до відділення східних областей від України.

Стельмах сказав, що після заяв Лужкова та інших сепаратистів "люди забоялися, що втратять гроші як при розвалі СРСР", і тому почалася "паніка", і вони забирали гроші з банків.

Зараз, за словами Стельмаха, "довіра людей відновлюється".

Стельмах сказав, що не обговорював з Ющенком, хто стане новим прем’єром, а той, у свою чергу, не цікавився, чи буде Стельмах змінювати застуників глави НБУ.

Як сказав Стельмах, вони обговорили питання реформи в банківській системі, і від цього залежать зміни в керівництві НБУ. "Якщо є ті, хто розуміє потреби реформи – значить, вони будуть працювати. Якщо ні – значить, будемо укріпляти кадри", - додав Стельмах.

На питання, як зараз справи в Сергія Тігіпка, Стельмах сказав, що бачив його лише на церемонії представлення колективу НБУ нового глави Нацбанку. "Де він зараз, я не знаю".

На питання, чи зашкодив Янукович здоров’ю Тігіпка, як про це ходять чутки, Стельмах сказав: "Здоров’я мужчини треба запитувати у його жінки".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування