Шуфрич вірить у дощ і бідони води і знає як зробити Януковича прем'єром

П'ятниця, 14 січня 2005, 13:16
Команда Віктора Януковича з повагою сприйме рішення Верховного Суду, але залишає за собою можливість проявляти протест щодо ситуації в Україні.

Про це в інтерв'ю журналістам заявив представник Януковича в Центвиборчкомі Нестор Шуфрич. Він також висловив сподівання на те, що рішення Суду буде справедливим.

Шуфрич відзначив, що з кожним днем в Україні розгортається усе більше наметових містечок на підтримку Януковича, і "вони вже наближаються до Києва".

Він підкреслив, що якщо ВС визнає, що під час проведення передвиборчої агітації й під час проведення виборів створення революційної ситуації було законним, то будь-яка політична сила буде мати право на точно такі ж форми протесту.

При цьому він відзначив, що прихильники Януковича зараз утримуються від багатьох акцій протесту, оскільки вважають їх незаконними й такими, що не відповідають Конституції України.

Шуфрич також вважає, що компромісним варіантом може стати проведення нових президентських виборів, внаслідок чого посаду прем'єра повинен зайняти кандидат, який зайняв друге місце. На його думку, це об'єднає країну й зніме всі протиріччя в суспільстві.

Шуфрич також заявив, що про інавгурацію Ющенка сьогодні говорити ще рано. За його словами, попереду ще розгляд скарги у Верховному Суді.

Шуфрич повідомив, що у п'ятницю, коли представники Януковича подавали скаргу у Верховний суд, на вулиці йшов дощ. За його словами, за народними прикметами, дощ у січні - це гарна прикмета - "напевно, ми одержали благословення на подачу скарги в цей день".

Шуфрич також розповів, що коли його автомобіль під'їхав до Верховного суду, там проходили люди, які несли чотири заповнених бідони води.

Крім того, він відзначив, що після ухвалення рішення Верховного суду буде проведений екстренний з'їзд СДПУ(о), на якому буде визначена стратегія партії до 2006 року.

ЛIгабiзнесIнформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News