Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка попросили вареник і не дружити з олігархом. Сам він мовчить про прем’єра

П'ятниця, 14 січня 2005, 13:30
Прізвище кандидата на посаду прем’єра не буде відоме до дня інавгурації Віктора Ющенка.

Так спрогнозував у коментарі "Українській правді" лідер Соцпартії Олександр Мороз після зустрічі з Ющенком у його офісі.

На питання, про що йшлося на його зустрічі з Ющенком, Мороз сказав: "Про принципові речі".

"Він ще раз підтвердив, що в уряді не повинно бути бізнесменів і тих, хто працював у нинішній владі та захищав інтереси трьох кланів", - сказав Мороз. "Переконаний, що є предмет для домовленостей".

У зустрічі з Ющенком також брав участь права рука Мороза Йосип Вінський та лідер партії "Собор" Анатолій Матвієнко.

Коли зустріч у Ющенка закінчилася, у його кабінет піднялися діти одного з творчих колективів Троєщини, які защедрували для Ющенка, Мороза і їхніх соратників.

"Пустіть до хати, будемо плясати?!", - попросилися діти в Ющенка, який із щасливим обличчям слухав щедрівки. Потім діти стали засівати.

Діти наполегливо просили "щедрик-ведрик, дайте вареник", але Ющенко дав їм корзину з цукерками, а Мороз став посипати голову дітей із кошику з монетами.

Потім політики положили в корзину до цукерок кілька купюр по 20 і 50 гривень.

***

Водночас у п’ятницю вдень під офісом Ющенка пройшов пікет працівників Привокзального ринку, яких зараз намагаються вигнати з місця роботи, бо на території ринку планують зводити чи то офісний, чи то розважальний центр.

Пікетувальники переконані, що територією ринку володіє фірма Віктора Тополова – депутата з групи "Центр", який підтримав Ющенка. Тому вони тримали транспаранти "Тополов – олігарх, Ющенко – наш президент".

На питання, звідки вони знають, що за цим усім стоїть Тополов, люди сказали, що це їм повідомив інший "дуже впливовий депутат".

До пікетувальників вийшов один з працівників офісу Ющенка, який поїхав розбиратися з проблемами.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування