Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко критикує Ющенка за Майдан. І думає, що Суркіс займеться малим бізнесом

Субота, 15 січня 2005, 12:28
Юлія Тимошенко сподівається, що інавгурація Віктора Ющенка відбудеться 19 січня.

Як сказала Тимошенко на брифінгу в Києві, у Верховного суду "немає жодних підстав для перегляду рішення ЦВК" щодо перемоги Ющенка.

Тимошенко також розкритикувала намір Ющенка зняти наметове містечко на Хрещатику. "У мене викликає нерозуміння директивами когось кудись убирати. Коли ми починаєм писати такі резолюції, це вбиває віру людей, що вони можуть впливати на політиків".

"Я за те, щоб Майдан розійшовся коли вважає за потрібне", - додала вона.

За словами Тимошенко, наметове містечко – це "остання барикада", яка не дозволить суду ухвалити незаконне рішення за скаргою Януковича.

Як відомо, Ющенко видав розпорядження про те, що намети на Хрещатику має бути згорнуто до 18 січня.

Говорячи про майбутнє самого Віктора Януковича, Тимошенко спрогнозувала, що Партії регіонів "доведеться шукати нового лідера".

"Янукович схожий на велику повітряну кулю. Його всіма способами надули, накачали, і йому аж самому страшно, який він великий. Але він швидко здується, бо припиниться тіньове фінансування", - сказала Тимошенко.

"Коли кажуть, що Янукович – це другий загальнонаціональний лідер. Давайте зупинимося, всьому є межа", - додала Тимошенко.

Щодо майбутнього Суркіса, Медведчука і Пінчука, Тимошенко сказала: "Якщо вони декілька разів підтримують такого кандидата як Янукович – то вони перетворяться з олігархів на представників малого і середнього бізнесу. Бо такі кандидати потребують дуже багато грошей".

Водночас, за словами Тимошенко, якщо вона стане прем’єром, "олігархи зникнуть", а вони "будуть симпатичними бізнесменами"

На питання щодо відповідальності учасників фальсифікацій, Тимошенко сказала, що за це мають відповідати їх організатори.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування