Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що її починає переслідувати уже нова влада

Субота, 15 січня 2005, 14:12
Юлія Тимошенко заявляє, що уже нова влада дає команди генпрокурору Святославу Піскуну порушувати проти її оточення кримінальні справи.

"Я здивована, що Піскун отримує нові команди про порушення проти мене нових справ. Отримано нове замовлення тримати на гачках мою рідню", - сказала Тимошенко на брифінгу в Києві.

Тимошенко додала, що "якщо прокурор продовжує цим займатися і люди, які ідуть до влади, продовжують цим займатися", то це може унеможливити перетворення в Україні.

На питання, хто робить такі замовлення Піскуну, Тимошенко сказала "Я розберуся…" і засміялася.

Коментуючи під час брифінгу можливість створення на виборах-2006 коаліції частиною членів "Нашої України", зокрема, з Українською народною партією Костенка, Тимошенко сказала, що "нам комфортно у співпраці з УНП, з партією "Собор".

Тимошенко сказала, що можуть бути створені різні коаліції. "Я не виключаю, що всі сили, зібрані в уряді, створять єдину коаліцію".

Говорячи про перерозподіл комітетів у цьому парламенті, Тимошенко сказала: "Цікаво, що це ініціює СДПУ(о). Нехай спробують…"

Тимошенко також висловилася за створення в Україні громадського телебачення на базі УТ-1. "Ми перші дні мусимо присвятити тому, щоб на прикладі УТ-1 зробити телебачення, яке не залежить ні від влади, ні від олігархів, ні від коштів з бюджету".

"А потім поширити досвід на інші канали", - додала вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...