Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Помаранчеву революцію вже експортували до Санкт-Петербургу

Неділя, 16 січня 2005, 21:51
Учасники акцій протесту проти заміни пильг у Петербурзі встановили п'ять дитячих наметів помаранчевого кольору на трамвайних шляхах.

Намети встановлено на перехресті Садової вулиці і Hевського проспекту и вони заблокували рух.

Мітингувальники заявляють, що намети встановлені як символ того, що в Петербург прийшла "помаранчева революція", а також, що вони "стоятимуть поки їм не повернуть пільги".

Представники правоохоронних органів, що перебувають на Hевському проспекті, повідомили мітингувальникам, що "не розганятимуть натовп без відповідного наказу".

Після того, як з 1 січня 2005 року уряд Росії замінив більшість натуральних пільг на грошові компенсації, мітинги проходять по всій Росії, повідомляє Інтерфакс.

Фото намета можна побачити тут.

Раніше про намір використати помаранчевий колір в акціях протесту у Вашингтоні під час інавгурації президента США Джорджа Буша заявила Організація Вашингтонського Спротиву.

Помаранчевий колір під час акцій протесту в США символізуватиме, що президентські вибори у США відбулися із такими ж масовими порушеннями, як і на виборах в Україні.

За словами організаторів протесту, успіх української помаранчевої революції надихає до дії протестувальників і у Сполучених Штатах, а тому веб-сайт організації вже зроблено із використанням цього кольору.

Читайте також

Під час інавгурації Бушу влаштують помаранчеву революцію

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування