Томенко хоче, щоб Піскун дізнався, чи замовляв Медведчук злочини

Понеділок, 17 січня 2005, 10:50
Генпрокуратура підтвердила, що під час передвиборчої кампанії замовниками "спеціальних поїздів до пригородів Києва та до західних областей України" є переважно Партія Регіонів та СДПУ(о).

Про таку відповідь Генпрокуратури повідомив голова комітету ВР з питань свободи слова Микола Томенко.

"Можна припустити, що Партія Регіонів та СДПУ(о) є також ймовірними замовниками агітаційних матеріалів проти Віктора Ющенка та таких, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу, які були розповсюджені у поїздах "Укрзалізниці", - сказав Томенко.

"У зв'язку з цим я сподіваюся, що Генпрокуратура покарає замовників та розповсюджувачів антизаконних агітаційних матеріалів. Відповідне депутатське звернення направлене мною до Генпрокуратури", - йдеться у коментарі Томенка, переданому його прес-службою.

Нагадаємо, що у листі заступника Генпрокурора Дерези від 15 грудня 2004 року йдеться, що "в жовтні-грудні 2004 року Південною, Одеською, Південно-Західною, Придніпровською та Донецькою залізницями було призначено 125 додаткових поїздів різноманітних маршрутів сполученнями у межах України", за експлуатацію яких сплачено 10 мільйонів 606 тисяч гривень.

Згідно з цим листом, замовниками і платниками виступали обласні відділення Партії регіонів, Соціал-демократична партія України (об'єднана), православні об'єднання, підприємства тощо.

"Українська правда"

Читайте також:

Медведчук відмовляється відповідати за фальсифікації?

Партія Януковича й СДПУ(о) витратили на відкріпників 10 мільйонів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News