Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича увіковічили на іконі

Понеділок, 17 січня 2005, 11:20
У Донецькому кафедральному соборі Української греко-католицької церкви незабаром може з'явитися ікона, на якій зображений Віктор Янукович.

Ікону Донецької Пресвятої Богородиці місцевий іконописець зробив у формі терикона.

Крім Богородиці й ангелів, він зобразив відомих мешканців Донбасу: діячів науки, освіти, медицини і політиків, серед яких і Віктор Янукович, повідомляє донецький сайт Остров з посиланням на ICTV.

Витвір іконописця зберігався в невеликій капличці греко-католицької церкви. У зв'язку з останніми політичними подіями інтерес парафіян до цієї ікони значно зріс.

Ікона була написана п'ять років тому, коли Янукович був губернатором Донецької області.

Тим часом у Мукачевому біля будівлі міської ради встановили пам’ятник Невідомому бандиту.

Місцеві мешканці пояснили, що він нагадуватиме їм про скандальні торішні вибори міського голови Мукачевого та найбрудніші в історії України вибори президента.

Невідомий правопорушник - заввишки у два з половиною метри. З його кишень стирчать зім’яті папірці, що символізують вкрадені виборчі бюлетені, а під ногами у нього Конституція України.

Ідея створення пам'ятника належить депутату Володимиру Яворівському.

Пам'ятник уже двічі змінював прописку – спочатку він стояв поблизу сесійної зали у Верховній Раді, потім на Майдані Незалежності.

У мукачівській ратуші невідомий бандит побуде до інавгурації президента України. Згодом його перенесуть у музей, повідомляє ICTV.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування