Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обіцяє протести й нову опозицію

Понеділок, 17 січня 2005, 11:23
Кандидат у президенти Віктор Янукович не виключає можливості проведення масових акцій протесту своїми прихильниками. Про це він заявив на прес-конференції в понеділок.

Зокрема, Янукович підкреслив, що в цей час він і його команда очікують рішення суду, і залежно від того, яким це рішення буде, команда буде планувати свої подальші дії.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи будуть проводитися масові акції протесту, Янукович сказав: "Я цього не виключаю", повідомляє Лігабізнесінформ.

Янукович заявив, що завжди буде ставати на захист прав людини, законодавства й Конституції України. "Усіх, хто цю позицію підтримує, ми будемо залучати до всіх передбачених законодавством заходів", - пообіцяв Янукович.

Янукович також заявив про переговори, що ведуться, із приводу можливого створення опозиційної коаліції й конфігурації політичного спектра після виборів.

"Сьогодні йдуть переговори на рівні різних політичних партій, громадських організацій - як на рівні парламенту, так й у цілому, на рівні українського політикуму", - сказав Янукович, відповідаючи на запитання журналістів у понеділок у Києві.

Кандидат підкреслив, що всі подальші дії партії, яку він очолює, будуть позначені після закінчення процесу у Верховному суді, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідаючи на запитання про свою позицію до нової влади, Янукович відповів, що "усе буде залежати від дій, які вона буде провадити".

За його словами, якщо дії нової влади будуть "іти в благо українського народу", то з його боку буде підтримка.

Також Янукович повідомив про переслідування ряду його прихильників "на різних рівнях влади", у відповідь на що для захисту прав людини буде створена правозахисна організація. "Ми створюємо правозахисну організацію, і будемо працювати в цьому напрямку", - підкреслив кандидат.

Відповідаючи на запитання про тиск на Верховний суд, Янукович відзначив: "Мені важко про це говорити, хто давить, і чому відбуваються такі дії Верховного суду, але ми повинні розуміти, що кожний з нас може виявитися в такому становищі, коли працює не закон, а подвійні або потрійні стандарти".

Він також відзначив, що в цілому задоволений результатом своєї виборчої кампанії й у черговий раз підкреслив, що виграв вибори.

Коментуючи на прохання журналістів заяву Генпрокуратури про те, що смерті людей під час переголосування 2-го туру відбулися "природним шляхом", Янукович сказав, що думає це рішення не остаточне. "Будемо домагатися, щоб це питання було розглянуто у відповідності з українським законодавством", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголосили ракетну небезпеку, є загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
22:02
відео, оновленоНетверезий голова райдержадміністрації Броварів збив чотирьох людей
Усі новини...