Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко висунули у прем'єри, бо вона спить по півтори години на добу

Понеділок, 17 січня 2005, 11:46
Понад тисячу львів’ян провели у неділю мітинг на підтримку висунення Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра.

Про це повідомляє Львівська газета.

Присутні скандували "Юля! Юля!" та "Тимошенко – прем’єр".

На думку ораторів, помаранчева революція триватиме доти, доки не відбудеться ротація посадовців на всіх рівнях.

Наступним етапом стане обрання "народного прем’єра" Юлії Тимошенко на пост керівника виконавчої влади, адже, за словами лідера "Галицького вибору" Юрія Шухевича, саме вона була авангардом боротьби з владним режимом.

Роман Гайдучок від імені обласної ради висловив підтримку Юлії Тимошенко як політикові, який "стане чудовою допомогою Вікторові Ющенку".

"Щастя-здоров’я Вікторові Ющенку, але вороги не сплять і, за моєю інформацією, над ним досі є небезпека. Наше завдання – зробити так, щоб Юлія Тимошенко стала прем’єром, і в них у жодному разі нічого не вийшло", - додав він.

За словами члена-кореспондента УАН Юрія Возницького, "її боявся Павло Лазаренко, Юлія Тимошенко спить по півтори години на добу, чоловіки, які поруч із нею, вмирають від виснаження".

Він також розповів як тільки що миттєво зреагував на напад цукрового діабету, давши людині цукерки, і пообіцяв демонструвати таку ж "миттєву реакцію" у відстоюванні Тимошенко на посаді прем’єра.

Голова Асоціації роботодавців Львівщини Зіновій Бермес назвав Юлію Тимошенко людиною дії, оголосивши її "прикладом практики поведінки людини", а підполковник СБУ Микола Гупан назвав пані Тимошенко "українською Жанною Д’Арк".

Відвертої критики конкурентів Юлії Тимошенко не було, однак тема Мороза та Порошенка час від часу з’являлася.

Як розповів Зінько, на підтримку лідера БЮТ у Львові вже відбувся автопробіг, незабаром таке ж дійство пройде в Тернополі.

За його словами, під час майбутньої інавгурації Віктора Ющенка на пост президента біля Верховної Ради відбудеться віче на підтримку Юлії Тимошенко.

"Галичина відіграла дуже важливу роль у перемозі Віктора Ющенка. Він не може не зважати на нашу думку. Інакше Віктор Андрійович дуже ризикує під час майбутніх президентських виборів", зауважив Зінько.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування