Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецьк, Луганськ і Дніпропетровськ збирають пікети, підписи і гроші за Януковича…та за Вітренко

Понеділок, 17 січня 2005, 12:15
У Донецьку на площі Леніна триває акція прихильників Віктора Януковича, організована Партією регіонів і Прогресивною соціалістичною партією України.

На площі постійно присутні кілька сотень осіб. Біля підніжжя пам'ятника Леніну встановлено вже 51 намет. Тут же встановлено й 7 наметів Партії регіонів.

У наметах проводиться збір підписів - окремими списками "За референдум", "За Януковича" і "За Вітренко". Крім того, у наметах іде запис до Партії регіонів.

По території наметового містечка ходить "касир" із прозорою урною, куди всі бажаючі кидають гроші, повідомляє донецький сайт Острівз місця події.

Одна з жінок принесла 300 гривень купюрами по 2 гривні, і опустила їх до урни зі словами "бабусі просили віддати за Януковича".

Тим часом, за даними Українських новин, близько 100 прихильників Віктора Януковича пікетують у Дніпропетровську будинок обласної ради, вимагаючи визнати недійсними результати виборів президента в області.

Пікетники тримають білі-сині прапори з написом "За Януковича!", розмахують біло-блакитною символікою і скандують "Янукович!".

Пікетники також збирають підписи під зверненням до голови обласної ради Миколи Швеця, у якому вимагають скликати позачергову сесію обласної ради і визнати недійсними результати повторного голосування на виборах президента в регіоні.

На думку пікетників, переголосування другого туру виборів президента відбулося в регіоні із численними порушеннями.

Як повідомляє сайт Обком, у суботу ввечері в Луганську прихильники Януковича встановили в центрі міста біля пам'ятника Тарасу Шевченку близько десяти наметів. Саме в цьому місці 29-го грудня невідомі побили прибічників Ющенка.

У неділю вранці, за словами жителів містечка, до пам'ятника Шевченка під'їхали вантажні машини, з наміром приступити до будівельних робіт. Тому прихильникам Януковича довелося перейти вглиб парку, відомого в Луганську за назвою Дураковка.

За словами януковичців тоді ж, у ніч із суботи на неділю, перед "ремонтними роботами", невідомі поламали всі намети.

Зараз на галявині встановлено чотири намети й польова кухня. Приймаються пожертвування для біло-блакитної революції, і ведеться роз'яснення "злочинної політики режиму Кучми-Ющенка".

Як повідомлялося раніше, у неділю, 16 січня, прихильники Віктора Януковича встановили 5 наметів у Маріуполі, Донецька область, на площі Леніна.

Читайте також

Ющенко заплатив за революцію 300 тисяч, намети Януковича пішли по Донеччині

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування