Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пікетникам за Януковича обіцяють пряму трансляцію на "Україні" й "Лісову казку" по ночах

Понеділок, 17 січня 2005, 14:39
У понеділок донецький міський голова Олександр Лук'янченко відвідав наметове містечко на головній площі Донецька, повідомляє Остров з посиланням на прес службу Лук'янченка.

Мер доручив управлінню охорони здоров'я міської ради визначити лікарню, до якої за медичною допомогою зможуть звертатися жителі наметового містечка.

Лук'янченко також доручив міським службам вирішити питання про намет "гарячого харчування", де буде надаватися їжа для жителів містечка на площі Леніна.

За розпорядженням донецького міського голови, щовечора жителів наметового містечка будуть вивозити на базу відпочинку "Лісова казка" у Ясиноватському районі, де учасники акції протесту отримують гаряче харчування, зможуть помитися і переночувати.

На центральній площі Донецька в понеділок уже встановлені 59 наметів прихильників Віктора Януковича.

В районі площі проходить збір підписів на підтримку всеукраїнського референдуму про федералізацію України.

Також проводиться масовий прийом людей у члени Партії регіонів, яку очолює Янукович. За інформацією одного зі збирачів підписів, тільки за неділю до Партії регіонів вступило близько 4 тис. чоловік, повідомляє Інтерфакс-Україна.

На сьогоднішній день, за інформацією начальника управління по зв'язкам із громадськістю Донецької міської ради Максима Ровинського, між міською радою і наметовим містечком досягнуто компроміс, тому міськрада за умови дотримання всіх санітарних норм не буде звертатися в суд для того, щоб наметове містечко було прибрано.

У неділю ввечері на площі Леніна у Донецьку відбувся мітинг, у якому взяли участь кілька десятків тисяч осіб. Під час мітингу його учасники зажадали прямої трансляції того, що відбувається на площі. Трансляцію надала телекомпанія "Україна". У понеділок на площі Леніна встановлено пересувну телевізійну станцію ТРК "Україна".

Читайте також:

Донецьк, Луганськ і Дніпропетровськ збирають пікети, підписи і гроші за Януковича

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування