До інавгурації Ющенка готують біотуалети, швидкі і салют

Понеділок, 17 січня 2005, 18:51
Київська міська державна адміністрація вирішила підготувати столицю до урочистостей з нагоди інавгурації новообраного президента.

Про це сказано в розпорядженні Київміськадміністрації "Про підготовку й проведення урочистостей на Майдані Незалежності", текст якого мають Українські Новини.

Відповідно до розпорядження, комунальне підприємство "Київміськоздоблення" має святково прикрасити Майдан Незалежності, Хрещатик, фасади Національної музичної академії ім. Чайковського, Міжнародного центру культури й мистецтв і готелю "Україна".

"Київенерго", "Київміськсвітло" і Київські кабельні мережі повинні підключити тимчасовий сценмайданчик до електромережі за заявкою організаторів.

Київська міська філія компанії "Укртелеком" забезпечить радіотрансляцію урочистостей на Майдані й Хрещатику з 10:00 до 22:00 у день урочистостей.

У день проведення інавгурації районні адміністрації й підприємства повинні встановити державні прапори на будинках і спорудах.

Адміністрація просить також Головне управління МВС і ДАІ Києва забезпечити охорону порядку під час урочистостей і вільний проїзд транспорту з обладнанням для сцени на Майдані Незалежності, а також стоянки біля готелів "Козацький" й "Україна", на вулиці Архітектора Городецького.

Крім того, міліція повинна забезпечити охорону майданчика для феєрверку, який буде організований біля готелю "Україна".

Головне управління споживчого ринку й торгівлі до 19 січня повинне зменшити кількість торговельних наметів на Хрещатику й Майдані Незалежності.

Комунальна корпорація "Київавтодор", Шевченківська й Печерська райадміністрації повинні до 19 січня прибрати територію на Майдані Незалежності, Хрещатику й прилеглих територіях.

Райадміністрація разом з "Київспецтрансом" у день інавгурації встановлять додаткові біотуалети на прилеглих до Майдану Незалежності вулицях.

Крім того, адміністрація розпорядилася підготувати міський транспорт і машини швидкої допомоги до роботи в день інавгурації, коли в столицю, як очікується, приїде значна кількість гостей.

Як сказано в повідомленні прес-служби кандидата в gрезиденти, лідера блоку партій "Наша Україна" Віктора Ющенка, 15 січня Ющенко й мер Києва Олександр Омельченко на зустрічі обговорили проведення інавгурації Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування