Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нечисленні прихильники Януковича воюють проти "помаранчевої чуми"

Понеділок, 17 січня 2005, 19:46
На сході й півдні України в понеділок пройшли нечисленні мітинги на підтримку Віктора Януковича.

Від 5 до 10 тисяч осіб зібралися на центральній площі Донецька під прапорами Партії регіонів і Союзу молоді регіонів України, із плакатами "Не віддамо Україну Ющенку", "Янукович - це процвітання й стабільність".

"Ми з вами єдині, і ми можемо згадати 41-й рік. Пам’ятаєте, коли всі, партійні, безпартійні, всіх вір, всіх конфесій, всі об'єдналися, і всі перемогли фашистську чуму. І я думаю, що це чекає й помаранчеву чуму", - заявив на мітингу глава міського відділення Партії регіонів Олександр Бобків.

Бобків обвинуватив президента Кучму, главу Верховної Ради Володимира Литвина й депутатів, обраних у парламент за списком "За єдину Україну", у зрадництві Януковича. При цьому Бобків виразив вдячність ПСПУ й страйковому комітету за підтримку.

За словами жителів наметового містечка, до вечора 17 січня встановлено вже більше 60 наметів, у яких вночі будуть чергувати близько 70 осіб. Активісти ПСПУ також повідомили, що завтра вони чекають приїзду в Донецьк Наталі Вітренко.

***

У Луганську близько ста прихильників Януковича - представники "Російського блоку", Партії регіонів і ПСПУ - пікетували міськраду з вимогами про відставку мера Луганська Євгенія Бурлаченко й проведенні референдуму про автономії, і іншими вимогами місцевого характеру.

Як повідомляє Лігабізнесінформ, протягом всіх вихідних у Луганську проводилися мітинги. Луганська облрада відклала прийняття міського бюджету на 2005 рік через блокування роботи ради прихильниками Януковича.

***
Близько 150 прихильників Януковича, активістів ПСПУ, провели мітинг на його підтримку на площі Свободи в Херсоні. Що мітингують скандують "Янукович!", "Ющенко геть!", передає Український вибір.

Ведучі мітингу від ПСПУ закликали людей проводити мітинги щодня у всіх районах міста до того моменту, поки Верховний Суд не скасує результати виборів.

Що мітингують планують у вівторок пікетувати будинок телерадіокомпанії, щоб домогтися трансляції мітингу на місцевому телебаченні, а також "об'єктивного висвітлення позиції "біло-блакитних".

***
200 прихильників Януковича пікетували будинок мерії Одеси на його підтримку, а потім організували мітинг, у якому також взяли участь активісти Прогресивної соціалістичної партії України.

Учасники акції, в основному, люди похилого віку, тримали плакати "Одеса, не продай душу американським бандитам", "США, руки геть від України", "За Януковича" й ін.

Люди вимагали скликання позачергової сесії Одеської міської ради, визнання Януковича президентом України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...