Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко почує вальс Мендельсона

Вівторок, 18 січня 2005, 12:51
Комісар Євросоюзу з питань торгівлі Пітер Мендельсон сказав, що ЄС розгляне питання про підписання з Києвом договору про вільну торгівлю.

Як повідомляє Бі-Бі-Сі, Мендельсон також заявив у понеділок, що ЄС має намір відкрити Україні ринок сталі і текстильних виробів.

Як відомо, Київ тривалий час домагався від ЄС початку переговорів про створення зони вільної торгівлі.

Тим часом Європейський банк реконструкції і розвитку висловив надію, що політичні зміни в Україні призведуть до більшої прозорості у бізнесі.

Президент ЄБРР Жан Лем'єр сказав, що банк має у своєму розпорядженні структури підтримки, кредитні лінії для розвитку малого і середнього підприємництва та реконструкції старих підприємств на Сході України, зокрема сталеливарного виробництва і шахт.

Водночас Жан Лем'єр висловив обережний оптимізм з приводу успішного запровадження реформ в економіці України, відзначивши, що багато залежатиме від парламентських виборів 2006 року.

Він також поздоровив Ющенка з перемогою на президентських виборах.

Лем’єр відзначив, що очолювана ним структура вже має досвід ефективної співпраці з Віктором Ющенком у часи, коли він очолював Національний банк України та Кабінет Міністрів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування