У Януковича наметів більше, ніж у Ющенка

Вівторок, 18 січня 2005, 13:23
У Донецьку на площі Леніна встановили вже 72 намети прихильників кандидата у президенти Віктора Януковича.

Про це у вівторок повідомив комендант містечка Іван Батицький.

За його даними, на території наметового містечка постійно перебувають 156 зареєстрованих людей. Він також зазначив, що вночі тут знаходилося 24 людини, 22 з яких – охоронці, 1 – кухар, ще 1 – медпрацівник.

Решта учасників акції в містечку не ночує. За домовленістю з мерією їх щодня вивозять автобусом на базу відпочинку "Лісова казка" в Ясинуватському районі Донеччини, повідомляє УНІАН.

Комендант наметового містечка уточнив, що о 23.00 людей із наметового містечка автобусом доставляють на базу відпочинку, "там нормальні теплі приміщення, там помилися, погодували, і о 7.30 знову доставили на площу".

"У містечку є люди з багатьох міст і регіонів – Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Харків, Одеса, Крим, звідусіль. Київ зокрема. Є люди з Молдавії, Білорусі, Росії", - сказав Батицький.

За його словами, "протягом дня в цілому на території містечка знаходяться 200-220 осіб". "Це ті, хто зареєстрований як "мешканці" плюс активісти партії Наталії Вітренко, котрі в містечку займаються агітаційною роботою, й штаб у них там розміщений.

Представники Партії регіонів о 9.00 також приїжджають на площу й займаються агітацією", - розповів Батицький.

Водночас у наметовому містечку на Хрещатику в Києві залишилося близько 500 чоловік.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив у вівторок комендант містечка Валерій Василюк.

За його словами, кількість людей поступово зменшується. Зараз на Хрещатику, відзначив комендант, установлено менш 50 більших армійських і кілька десятків персональних наметів.

Відповідаючи на питання, чому люди не покинули наметове містечко після відповідного прохання Ющенка, Василюк сказав, що в наметове містечко приходять досить суперечливі вказівки від різних політиків з команди Ющенка, і кожний з жителів слухає того, кого йому хочеться.

Тим часом лідери наметового містечка на Майдані Незалежності у Києві не змогли провести заплановану на вівторок прес-конференцію про майбутнє наметового містечка, оскільки потрапили в автомобільну аварію, повідомляє УНІАН.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування