Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ще три містечка поставили вітренківці за Януковича

Вівторок, 18 січня 2005, 14:40
Прихильники Віктора Януковича у вівторок встановили наметове містечко на площі Свободи в Харкові напроти будинку Держадміністрації Харківської області.

Зараз у наметовому містечку встановлено 6 житлових наметів й 1 агітаційний намет блоку Януковича, до вечора планується встановити до 30 наметів, передає Український вибір.

На наметах розміщені гасла: "Україна - не Грузія", "Росія, врятуй молодшу сестру від американських загарбників!", "Третій тур недійсний" та інші, а також прапори й плакати виборчого штабу Януковича.

Проводиться збір підписів на підтримку колишнього голови Харківської облдержадміністрації, депутата облради Євгена Кушнарьова, та збір підписів за визнання недійсними результатів переголосування 26 грудня й надати російській мові статус другої державної.

Зі слів одного з лідерів Харківської громадської організації "Позиція" Володимира Демченка, наметове містечко встановлене його організацією, яка існує з 1998 року, а також Російсько-українським національним союзом "Слов'янська держава", установчі документи якого зараз проходять державну реєстрацію.

Зі слів Демченка, акція буде проходити до рішення Верховного суду за скаргами з боку Януковича. "Ми, як законослухняні громадяни, приймемо будь-яке рішення суду й за 1-2 дні після його оголошення згорнемо намети", - сказав Демченко.

***
У центральній частині Херсона прихильники Януковича встановили 4 намети. Біля наметового містечка зібралося близько 20 його прихильників, які тримають символіку його передвиборчої кампанії, передає УНІАН.

За словами жителів наметового містечка, вночі в наметах ночувало 12 людей. Ціль акції - домогтися визнання недійсними результатів переголосування другого туру виборів президента України.

За словами учасників акції, у вівторок о 15.00 вони мають намір пікетувати будинок Херсонської телерадіокомпанії з вимогою висвітлення їхньої акції по місцевому телебаченню.

***
У Дніпропетровську прихильники Януковича встановили станом на 17:00 шість наметів, повідомила глава Дніпропетровської обласної організації ПСПУ Тетяна Орлова.

За словами Орлової, резолюцію з вимогами визнати вибори недійсними прихильники Януковича направили Дніпропетровським міській й обласній радам. "Намети будуть стояти до переможного кінця", - сказала Орлова.

За її словами, учасників акції прийшли підтримати члени регіональних організацій Партії регіонів, Російської громади, ПСПУ. "Ніхто наметове містечко не організовув, люди самі вирішили захищати свій вибір", - прокоментувала ситуацію глава обласної організації ПСПУ.

Читайте також:

У Януковича наметів більше, ніж у Ющенка

Нечисленні прихильники Януковича воюють проти "помаранчевої чуми"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування