Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За інавгурацію Ющенка відповідатимуть Зінченко та Азаров

Вівторок, 18 січня 2005, 15:47
Кабмін видав розпорядження "Про заходи, пов'язані з інавгурацією новообраного президента України".

Цим розпорядженням утворено Оргкомітет із забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного президента України. Співголовами комітету є в. о. прем'єра Микола Азаров і заступник голови Верховної Ради України Олександр Зінченко (за згодою).

Оргкомітет має розробити та затвердити в одноденний строк за погодженням з Оргкомітетом з підготовки та проведення інавгурації президента робочий план.

Для цього комітет має вирішити питання, пов'язані з проведенням урочистих і культурно-масових заходів з нагоди інавгурації новообраного президента, святковим прийомом від імені президента.

Уряд розпорядженням доручив МЗС забезпечити запрошення представників дипкорпусу іноземних держав для участі в урочистих заходах, а також складення списків глав і членів іноземних делегацій, які прибудуть для участі в урочистих заходах, графіки їх прибуття і від'їзду.

Мінкультури має забезпечити підготовку і проведення святкових концертів в Національному палаці "Україна" та на Майдані Незалежності у Києві.

Державному управлінню справами доручено здійснити заходи щодо оформлення Національного палацу "Україна" та організаційного забезпечення святкового концерту і проведення святкового прийому від імені президента України.

Держкомрелігій, Держбуду та Київській міськдержадміністрації сприяти організації у Соборі Святої Софії проведення церемонії благословення новообраного президента України представниками Всеукраїнської ради церков та релігійних організацій.

Міноборони має забезпечити підготовку та проведення урочистої зустрічі, вітання, проходження біля Маріїнського палацу урочистим маршем почесної варти та артилерійський салют, а також святковий феєрверк у Києві.

Держкомтелерадіо доручено забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації урочистих заходів.

До Оргкомітету із забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного президента України також увійшли: міністр культури та мистецтв України Юрій Богуцький, голова Держкомрелігій Віктор Бондаренко, перший заступник міністра закордонних справ Володимир Єльченко, перший заступник міністра МВС Василь Жук.

Також до складу Оргкомітету увійшли голова Держмитслужби Микола Каленський, начальник Генштабу ЗСУ Сергій Кириченко, голова Адміністрації Держприкордонслужби Микола Литвин перший заступник міністра транспорту і зв'язку Віктор Лундишев, заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський, голова Київської міськдержадміністрації Олександр Омельченко, міністр охорони здоров'я Андрій Підаєв, керівник Управління Держпротоколу та церемоніалу президента АП України Георгій Чернявський та інші.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...