Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко може перестрибнути "газову принцесу" та "шоколадного принца"

Середа, 19 січня 2005, 09:43
Керівник виборчого штабу Віктора Ющенка Олександр Зінченко може стати компромісною фігурою між "важковаговиками Ющенка" на пост прем’єр-міністра.

Про це йдеться у статті в газеті "Financial Times", повідомляє українська служба Бі-Бі-Сі

"Пан Зінченко є новобранцем у таборі Ющенка. Олег Рибачук, один з провідних помічників Ющенка, сказав, що Зінченко може бути компромісним кандидатом, який міг би запобігти розколу між кандидатами-важковаговиками: пані Тимошенко і паном Порошенком", - йдеться у статті.

Газета зауважує, що змагання за пост прем’єра обмежується трьома кандидатами: Юлією Тимошенко, Петром Порошенком та Олександром Зінченком.

Розповідаючи читачам про Тимошенко та Порошенка, видання пише про їхню роль в помаранчевій революції та називає їх відповідно "газовою принцесою" та "шоколадним принцом".

Далі "Financial Times" розповідає про твердження Юлії Тимошенко, яка говорить, що Віктор Ющенко пообіцяв їй посаду прем’єра, намагаючись заручитись підтримкою напередодні виборів.

Але як зазначає видання, Тимошенко "каже, що розрив такої домовленості міг би бути безпрецедентним".

"Пан Порошенко виглядав холодніше і твердив, що команда Ющенка єдина як ніколи", - йдеться у статті.

Видання також стверджує, що минулого тижня Ющенко спробував надати можливість провідникам його коаліції "Сила народу" вирішити, хто саме отримає цю роботу, в той час як він сам перебував у відпустці поза межами Києва.

Однак ця зустріч, як йдеться у статті, закінчилась тупиком, а тактика пана Ющенка викликала критичні заяви про те, що він уникає прямої відповіді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування