Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка є 250 кандидатів у більшість, фракція Януковича його бойкотує

Середа, 19 січня 2005, 12:02
Фракція "Регіони України", скоріш за все, не голосуватиме за жодного з кандидатів на посаду прем’єр-міністра.

Про це в студії Громадського радіо заявив народний депутат, що входить до цієї фракції, Володимир Зубанов.

"Я - консерватор. Я не буду голосувати за жодного з кандидатів. Я не бачу сильної постаті в оточенні Ющенка. Прем’єр-міністром має бути господарник - зараз такого не бачу", - зазначив він.

"Я не впевнений, що мою позицію підтримає фракція, але моя думка така, що у нас був ефективний прем’єр-міністр Віктор Янукович. Нехай хтось з прем’єрів досягне таких результатів. Ми подивимось як працюватимуть", - сказав Зубанов.

Водночас Зубанов зазначив, що фракція "Регіони України" готова підтримувати і голосувати за законопроекти, що пропонуватиме новий уряд, якщо вони будуть спрямовані на поліпшення соціальних умов в суспільстві і розвитку економіки.

Водночас народний депутат з групи "Центр" Василь Гаврилюк вважає, що вже сьогодні є понад 250 депутатів готові увійти у нову більшість.

На його думку, крім згаданих депутатів, існує понад сорок депутатів, які також погодились приєднатися до нової більшості в парламенті.

За словами Гаврилюка, відповідні перемовини між фракціями відбулись ще тоді, коли почались події, що називають "помаранчевою революцією".

Втім, на думку народного депутата, Віктор Ющенко до нової більшості буде брати не всіх, хто забажає до неї увійти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування