Ющенко не купався в ополонці. Він хоче стати президентом 22 січня

Середа, 19 січня 2005, 13:27
Віктор Ющенко вважає, що датою його інавгурації могло б бути 22 січня.

Як сказав Ющенко журналістам, остаточно визначитися з датою інавгурації можна буде після рішення Верховного суду по скарзі Януковича.

"Мені подобається 22 січня, День Злуки – хороша дата", – сказав Ющенко, відповідаючи на запитання журналістів про можливий день інавгурації.

За його словами, ця подія несе в собі важливе значення для кожного українця, і до її підготовки слід підійти "дуже серйозно".

"Треба вирішити багато технічних питань, запросити гостей. Також ми чекаємо остаточного рішення суду", – наголосив Ющенко.

У середу Ющенко та група народних депутатів відвідали козацьку церкву Покрови Пресвятої Богородиці, де взяли участь у святкуванні Водохрещі.

Після завершення таїнства освячення води народні депутати Іван Васюник, Юрій Павленко, Петро Порошенко, Микола Мартиненко, згідно з народною традицією, викупалися в ополонці у водоймищі біля церкви.

За інформацією "Української правди", Ющенко, на відміну від багаторічної традиції, не купався в ополонці, а лише омив обличчя освяченою водою.

Віктор Ющенко назвав свято Водохрещі великим днем і побажав усім у цей день Божого благословення.

Ющенко переконаний, що Україна "відбудеться, не дивлячись на іспити, які перед нею постали та на той "спадок", що залишився від попередньої влади", повідомляє сайт Ющенка.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування