Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПРОГРАВ. ТАК ВИРІШИВ СУД

Четвер, 20 січня 2005, 01:52
Скарга Віктора Януковича до Верховного Суду не підлягає задоволенню.

Таке рішення о 2 годині 40 хвилин ранку, після майже 4-х годинного засідання у дорадчій кімнаті, оголосив голова цивільної судової палати ВС Анатолій Ярема.

"Судова палата з цивільних справ Верховного суду України вирішила у задоволенні скарги Віктора Януковича на бездіяльність ЦВК, дії по встановленню результатів виборів та на постанову ЦВК про результати голосування і результати президентських виборів, а також оприлюднення результатів відмовити", - сказав суддя.

Розглянувши матеріали, Верховний суд встановив, що ЦВК ухвалювала постанову про результати повторного голосування та про вибори президента у відповідності з вимогами законодавства.

В рішенні Верховного суду вказується, що всі постанови ЦВК з підготовки і проведення повторного голосування 26 січня оскаржені у Верховному суді, і суд залишив їх чинними.

Таким чином, вимоги заявника щодо визнання неправомірними дії і бездіяльність ЦВК є безпідставними. В рішенні Верховного суду також вказується, що масові порушення прав виборців під час повторного голосування 26 грудня заявником доведені не були.

Рішення остаточне і оскарженню не підлягає.

Після оголошення вердикту судове засідання було закрито. Ті, хто були в залі, проводжали суддів аплодисментами.

Команда Януковича надала Верховному суду 645 томів з документами.

Верховний суд розглядав скаргу Януковича з понеділка, 17 січня.

"Українська правда", "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...