Азаров зробив фото на згадку і виконає обов’язок Януковича перед Ющенком

Четвер, 20 січня 2005, 10:05
23 січня Кабінет Міністрів складе свої повноваження перед новим президентом України Віктором Ющенком.

Про це заявив, відкриваючи у четвер засідання уряду, виконуючий обов'язки прем'єр-міністра України Микола Азаров.

"У неділю, відповідно до Конституції, ми складемо повноваження перед Віктором Ющенком, якому я від імені уряду приношу вітання", - сказав Азаров.

Він також зазначив, що робити оцінки діяльності чинного уряду повинен не його чинний склад, а наступники. Водночас в. о. прем'єра відзначив, що уряду довелося працювати в складних умовах, особливо - наприкінці минулого року.

Після завершення засідання Кабміну члени уряду на чолі з Азаровим пройшли у Великий зал засідань і зробили загальне фото на згадку.

В церемонії фотографування взяли участь практично всі члени уряду.

Як повідомлялося, у четвер вночі Верховний суд України ухвалив рішення відмовити кандидату на пост президента України Віктору Януковичу в задоволенні його скарги про визнання результатів переголосування другого туру виборів президента України недійсними й такими, що не можуть встановити реальне волевиявлення громадян під час голосування.

Газети "Голос України" та "Урядовий кур'єр" 20 січня 2005 року, офіційно оприлюднили постанову Центральної виборчої комісії, якою визнається перемога Ющенка на виборах президента України.

5 січня 2005 року президент Леонід Кучма відправив у відставку уряд у зв'язку з відставкою прем'єр-міністра Віктора Януковича.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...