Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Шуфрича шрам від собаки. Він хоче в прем'єри Порошенко

Четвер, 20 січня 2005, 10:14
Нардеп з СДПУ(о) Нестор Шуфрич воліє бачити прем'єром Петра Порошенка, а не Юлію Тимошенко.

"Найбільше нашій команді хотілося б, щоб прем'єром став Петро Порошенко. Якщо він стане прем'єр-міністром.... На цей випадок ми вже зараз точно знаємо, що потрібно зробити, щоб звільнити Петра і його керівництво від важкого тягаря влади", - сказав Шуфрич в інтерв'ю газеті "Факти".

На питання про Юлія Тимошенко, есдек сказав, що Тимошенко виявила себе як "талановитий керівник й організатор".

За словами Шуфрича, Тимошенко "вміє ефективно працювати й творити". "І, напевно, вона буде гарним прем'єром. Імовірно, нам важко буде критикувати її, хоча ми, звичайно, будемо це робити", - додав він.

На питання, як він ставиться до неї як до жінки, Шуфрич сказав: "Вона не може не захоплювати".

"Я був свідком багатьох її дебатів, під час яких Юлія Володимирівна за рахунок свого жіночого шарму просто прибирала із пробігу опонентів. І якщо хтось запитає, хто в нашій країні "Міс Парламент" або "Міс Революція", то я скажу: безсумнівно, Юлія Тимошенко", - сказав він.

За словами Шуфрича, він вже кілька років у розлученні. У нього два сини - 16-літній Олександр й 10-літній Нестор.

На питання, що його колишня дружина - дочка високопоставленого чиновника, і що це дуже допомогло йому розвити власний бізнес, Шуфрич сказав:

"Моя колишня дружина Наталя з родини військових, вона дочка відставного підполковника. Імовірно, це говорять про мою першу дружину - Ірину, з якою в нас син Олександр. Вона дійсно дочка одного із секретарів (але не першого) Закарпатського обкому партії".

Про початок свого бізнесу Шуфрич розповів, що після армійської служби в Угорщині залишився працювати там перекладачем у торгово-промисловому підприємстві, де отримав досвід ринкової економіки, а по приїзду додому організував свій бізнес.

На питання про зв’язки з колишнім президентом Словаччини Шустером Шуфрич сказав, що не веде бізнес у Словаччині.

"Президент Словаччини у свій час був мером міста Кошице. А батько дуже добре був знайомий з міською елітою, у тому числі й з мером. Я не можу сказати, що якби я звернувся з будь-яким проханням до Шустера, він би категорично мені відмовив, просто не було такої необхідності", - розповів депутат.

Також Шуфрич похвастався, що його дід фактично організував банківську систему в Закарпатській області до СРСР.

На питання, яким видом спорту він займається, Шуфрич відповів, що стріляниною з лука.

"Це дуже серйозно стимулює м'язову тканину. Адже один постріл з лука - це все одно що підняти 20 кілограмів, а за день я роблю близько 200 пострілів. Навантаження виходить близько 4 тонн у день", - розповів він.

На питання, звідки у вас шрам на обличчі, Шуфрич розповів, що в дитинстві в нього була вівчарка Джек, яку батьку подарували прикордонники.

"Дуже мене любила, завжди ставала передніми лапами мені на плече й лизала обличчя. У третьому класі ми із Джеком були у бабусі, я стояв за скляними дверима, а Джек за звичкою стрибнув на мене й видавив скло, яке розбилося прямо на моїй голові. Один з осколків розрізав обличчя", - говорить Шуфрич.

Він також поділився історією ще однієї своєї хвороби. "Мало хто знав, що в 2003 році під час липневих баталій із приводу політичної реформи я вже місяць ходив із грижею. Болі були дуже сильними. Якщо ви пам’ятаєте, це був передостанній день сесії, а наступного дня я ліг на операційний стіл", - відзначив Шуфрич.

На питання, що він буде робити із землею в Пущі Водиці Шуфрич сказав, що побудує двоповерховий будинок у слов'янських традиціях з тенісним кортом. Забере туди свого собаку лабрадора.

"Я дуже люблю коней. Коли жив на Закарпатті, у мене була стайня: чотири чудових ахалтекинці, один гарний тракененський і три арабських скакуни. Коли переїжджав у Київ, віддав їх своїм друзям, у надійні руки. Продати коней незнайомим людям не міг, адже друзів не продають, - розповів він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...