Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович емігрував у Донецьк

Четвер, 20 січня 2005, 10:53
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вилітає у четвер у Донецьк.

Про це з посиланням на прес-службу обласної організації Партії Регіонів повідомляє видання Острів.

Очікується, що Янукович візьме участь у щоденному мітингу на захист конституційних прав на площі Леніна в Донецьку й зустрінеться з мешканцями наметового містечка на його підтримку.

Планується виступ Януковича в ефірі ТРК "Україна", де він візьме участь у телемості між Донецьком, Сімферополем і Луганськом. Ефір заплановано на 18:00.

У той же час у Донецьку 10 осіб оголосили голодування, вимагаючи відставки Верховної Ради, Верховного суду й визнання президентом Януковича.

У складі голодуючих 6 чоловіків і 4 жінки. Троє з них приїхали з Вінницької, Запорізької й Київської області.

За їхніми словами, їх може змусити припинити голодування лише приїзд Януковича. "Ми сьогодні дуже чекаємо Віктора Федоровича", - сказав один з голодуючих.

Голодуючі заявляють, що якщо Янукович у четвер не приїде, голодування вони не припинять.

Нагадаємо, що крім Донецька, наметові містечка на підтримку Януковича розбиті також у Маріуполі, Харкові, Луганську, Херсоні, Дніпропетровську й Сімферополі.

"Наймолодше" наметове містечко прихильників Януковича було розміщено у середу на території 15х15 метрів, яку назвали "вільною від Ющенка", на центральній площі Леніна в Сімферополі.

У всіх наметових містечках учасники акції проводять збір підписів на підтримку Януковича.

Щодня проводять мітинги жителі наметового містечка в Харкові, де налічується 12 наметів. У Макіївці стоять 8 наметів, у центрі Донецька на території наметового містечка встановлені 89 наметів прихильників Януковича й Наталі Вітренко, 10 - у Луганську, 4 - у Херсоні й близько десяти наметів розміщені в Дніпропетровську.

Над всіма наметовими містечками розвіваються біло-блакитні прапори, а також прапори Російської Федерації. Останнім часом до них додалися державні прапори України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...