Через інавгурацію Ющенка водії не зможуть проїхати по 30 вулицях

Четвер, 20 січня 2005, 15:03
Департамент Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ закликає водіїв утриматися від поїздок у центрі Києва 23 січня у зв'язку з урочистостями з приводу інавгурації новообраного президента Віктора Ющенка.

Про це Українським Новинам повідомила прес-служба Департаменту ДАІ.

Відповідно до повідомлення, 23 січня у зв'язку із заходами, присвяченими інавгурації Ющенка, ДАІ має гарантувати безпеку дорожнього руху й організувати проїзд високопоставлених іноземних гостей й офіційних делегацій.

Виходячи із цього, ДАІ закликає водіїв утриматися від поїздок у центральних районах столиці.

Зокрема, можливі ускладнення руху на вулицях Січневого повстання, Грушевського, Інститутській, Шовковичній, Лютеранській, Липській, Городецького, Ольгинській, Михайлівській, Трьохсвятительській, Круглоуніверситетській.

Крім цього, ДАІ закликає утриматися від поїздок вулицями Червоноармійська, Щорса, Предславинською, Тельмана, по проспектах Бажана й Науки, а також по Хрещатику, площах Слави, Європейській, Бессарабській, Івана Франка й Майдану Незалежності.

У списку вулиць, від проїзду по яких рекомендується утриматися, також Столичне, Набережне й Наддніпрянське шосе, Боричів, Володимирський і Дніпровський узвози, Паркова дорога, Петровська алея.

ДАІ також закликає громадян, які запланували 23 січня виліт з аеропорту "Бориспіль", виїхати зі столиці в напрямку аеропорту заздалегідь, тому що можливі обмеження руху по автотрасі "Київ-Бориспіль".

У зв'язку з організацією проїздів 23 січня протягом доби буде заборонена стоянка всіх видів транспорту на вулицях Грушевського, Хрещатик, Інститутській (від Хрещатика до вулиці Шовковична), Ольгинській, Городецького, Шовковичній, Лютеранській, Круглоуніверситетській.

Також стоянка буде заборонена на вулицях Червоноармійській, Щорса (від Червоноармійської до Предславинської), Предславинській (від Щорса до Тельмана), Тельмана (від Предславинської до Червоноармійської).

Це обмеження також буде стосуватися площ Європейської, Бессарабської, Майдану Незалежності.

ДАІ закликає водіїв чітко й неухильно виконувати вимоги правил дорожнього руху, які регламентують дії під час наближення автомобілів із увімкненими звуковими й світловими спеціальними сигналами.

Верховна Рада вирішила провести церемонію інавгурації новообраного Президента Віктора Ющенка в парламенті 23 січня о 12:00.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування