ЯНУКОВИЧ ПООБІЦЯВ ВЗЯТИ В ЮЩЕНКА РЕВАНШ і закликав людей іти з наметів

Четвер, 20 січня 2005, 17:42
Віктор Янукович визнав рішення Верховного суду, який визнав президентом Віктора Ющенка, і закликав до реваншу на виборах 2006 року.

„Суд визнав переможцем Віктора Андрійовича Ющенка. Ми зробили все, щоб відновити справедливість, але цього разу право сили перемогло силу права”, - сказав Янукович в ефірі каналу „Україна”.

„Бог суддя людям, які відібрали перемогу в 15 мільйонів виборців. Проте Верховний суд – це верховна інстанція і ми повинні підкорятися її рішенню”, - додав Янукович.

Янукович сказав, що „ми пройшли дуже складний етап – президентську кампанію, і сьогодні фактично поставлена крапка”. Янукович закликав, „щоб ніхто з нас не робив трагедії”.

„Ми безумовно будемо намагатися опротестувати. Але повинні розуміти – за нас наш вибір ніяка Європа не захистить. Віктор Андрійович знає, що голосування у третьому турі і вибір українського народу – зовсім не одне і теж”.

На думку Януковича, Ющенко „складно буде знайти спільну мову з мільйонами людей, яких ображали з трибуни майдану, а потім позбавили права голосу”.

„Йому складно буде будувати відносини з Росією. Та й з Європою! Що він може запропонувати? Експорт жовтогарячого беззаконня?”

Янукович сказав, що його уряд „задав високі стандарти”. „Мільйони людей уперше за довгі роки відчули, що реально на ділі, а не на словах уряд піклуєтлься про них”.

„Наше сьогоднішнє становище тимчасове і це не поразка. Я не піду з політики і буду робити все, щоб відновити справедливість”, - запевнив Янукович.

Янукович сказав, що зараз треба не допустити „авторитарно-тоталитарного беззаконня, знищення опозиції”.

Янукович також повідомив, що зміни в Конституцію повинні набрати сили у вересні. „В парламенті ми будемо працювати на зближення з Росією, наближатися до європейських стандартів, розширювати права російської мови”.

„У березні наступного року ми з вашою підтримкою переможемо на виборах і сформуємо уряд народної довіри”, - додав Янукович.

„Помаранчевий жах протриває недовго і ми будемо згадувати про нього як про страшний сон”, - сказав він.

Янукович також звернувся до своїх прихильникі, що які розгорнули намети.

„Сьогодні ми вступаємо в новий етап боротьби, де потрібні нові засоби. Давайте згорнемо наметові містечка і приступимо до нового етапу боротьбы, де треба не менше завзятості і мужності”.

„Ми повинні навчитися контролювати владу не майданними піснопіннями, а законними механізмами – партіями, профспілками і громадськими об'єднаннями”, - сказав Янукович.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування