Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захист Януковича коштував його другу 400 франків на годину

Четвер, 20 січня 2005, 19:20
Швейцарській адвокат Януковича Петер Шіфферлі отримував з годину роботи в Україні по 400 швейцарських франків (приблизно 320 доларів).

Про це він розповів на прес-конференції у четвер.

Шіфферлі зазначив, що він виходив з процесу "з почуттям дещо болісним" на його думку особливо "кінець процесу здавався чимось з фольклору".

Відповідаючи на запитання про умови його залучення до процесу на стороні Януковича Шіфферлі сказав: "Всі, хто працюють, отримують зарплату. І мені платять за цю роботу".

Шіфферлі сказав, що йому платить "його клієнт". Мій клієнт – це мій один український друг", зазначив Шіфферлі, відмовившись назвати його прізвище з професійних та етичних міркувань.

За його зізнанням плату він отримував "за тарифами швейцарських адвокатів, які рекомендовані орденом адвокатів і становить 400 швейцарських франків за годину роботу.

Таким чином, лише за три робочі дні в суді, по вісім годин, три швейцарські адвокати отримали майже 29 тисяч франків, по 9 600 на кожного.

Самі ж адвокати казали, що вони вивчали ще 10 днів українське законодавство. Отож це вивчення законодавства та підготовка до суду могли коштувати також ще 96 000 швейцарських франків, по 32 000 на кожного.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...