Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сват Кучми пішов із СДПУ(о). Потебенько просить "Інтер" вибачитися

П'ятниця, 21 січня 2005, 10:12
Народний депутат Анатолій Франчук вийшов із фракції СДПУ(о).

Про це повідомив голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Зранку парламент слухав заяви від фракцій.

Один з членів Компартії звинуватив члена Народної Аграрної фракції Катерину Ващук в зацікавленості у приватизації заводу "Більшовик".

Сама Ващук заявила, що "фракція виступила проти приватизації заводу "Більшовик", ми прийняли рішення виступити проти, на цьому інтерес закінчується".

Народний депутат Володимир Бойко з фракції "Регіони України" зявив про руйнування металургії фінансовими кланами.

"Я прихожу на фракцію (Регіони України), ми ухвалюємо рішення, а потім приходить фінансова група і каже інакше", - сказав Бойко.

Він поскаржився на "злодійський" закон про створення "Укррудпрому" і те що за минулий рік країна втратила 170 тонн чавуна.

Член СДПУ(о) Нестор Шуфрич зробив заяву про переслідування громадян через політичні переконання. "Особливе занепокоєння викликають у нас погрози розправи над однопартійцями", - сказав він.

"Навіть не дочекавшись інавгурації, нова влада почала репресії", - сказав Шуфрич. "Ми проти того, щоб призначення Ющенка стало сигналом тиску", - додав він.

В той же час народний депутат Томенко привітав рішення Віктора Януковича піти в опозицію, а також порадив "більше ніколи не наймати швейцарських і російських заробітчан". Натомість він пообіцяв Януковичу безкоштовно надати поради по роботі в опозиції.

Екс-генпрокурор Михайло Потебенько звернувся до каналу "Інтер" з вимогою спростувати інформацію про його причетність разом з нардепом Кармазіним до захисту екс-голови Козинської селищної ради, яку звинувачують в розкраданні землі.

Сам Кармазін порадив власникам "Інтеру" "думати мозгами і готуватися до судового процесу". "І ви програєте його, як і телеканал "Інтер" привласнений вами незаконно", - додав він.

Кармазін також заявив, що голова Козинської селищної ради, яку він захищав, якраз не допустила незаконного продажу землі.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...