Юдашкіну не довірили шити сукню дружини Ющенка для інавгурації

П'ятниця, 21 січня 2005, 11:39
Сукня першої леді Катерини Чумаченко для інавгурації президента буде зшита українським модельєром, ім'я якого тримається в секреті.

Про це пише газета "Сьогодні".

За даними "Сьогодні", це не буде Оксана Караванська, один з улюблених дизайнерів дружини Ющенка.

"Не встигали у строки. Але Катерина Михайлівна недавно замовила в нас цілу серію одягу. Однак говорити про це зараз, поки робота не зроблена, не варто", - сказала вона.

За її словами, Чумаченко-Ющенко любить традиційно-класичний стиль.

"Вона любить моду 50-60 років. Їй імпонує стиль Кеннеді й Шанель. Останнє побажання Катерини Чумаченко, щоб в одязі були присутні елементи українських традицій. Це може бути й вишивка. І колористика", - сказала Караванська.

Лариса Любицька, адміністратор дизайнера Ганни Бабенко, розповіла, що дружина Ющенка буває у них часто. В останній приїзд, наприкінці грудня, придбала піджачок для свого дня народження. Але сукню для інавгурації першої леді тут не шиють.

А от дизайнер Лілія Пустовіт відмовилася відповідати на запитання видання із приводу своєї причетності до інавгураційного плаття.

"Я не буду говорити про це", - сказала вона.

"Я знаю, хто готує це вбрання. Але мені також відомо, що прес-служба Ющенка просить тримати всі подробиці в секреті. Це буде приємний сюрприз", - сказала Пустовіт.

За чутками, свої послуги Катерині Чумаченко запропонував відомий російський модельєр Валентин Юдашкін, відзначає "Сьогодні".

"Він сам їй дзвонив. Пропонував костюм для інавгурації. Безкоштовно. Але Катерина Михайлівна відмовилася. Для неї дуже важливо, щоб це плаття - було роботою вітчизняного модельєра", - розповіла газеті людина з оточення подружжя Ющенків.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News