Шуфричу не дадуть побудувати хатку і корт?

П'ятниця, 21 січня 2005, 13:12
Сесія Київської міськради 27 січня розгляне питання про скасування прийнятих раніше рішень про надання земельних ділянок у Пущі-Водиці й Феофанії.

Таке рішення ухвалено на сесії Київради в п'ятницю.

Також сесія вирішила створити робочу групу з цього питання. Питання про скасування попередніх рішень сесій Київради по земельних ділянках у Пущі-Водиці, внесено до порядку денного з ініціативи депутатської фракції "Наша Україна".

Також сесія вирішила 27 січня розглянути питання про найменування нових вулиць Києва, а також про перейменування майдану Незалежності в площу Свободи.

Як повідомлялося, 21 жовтня Київрада виділила Держуправлінню справами України 200 га в Пущі-Водиці для розширення території будинку відпочинку. 29 вересня, Київрада виділила Держуправлінню справами в Пущі-Водиці 500 га.

Київрада також виділила земельні ділянки у Феофанії, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами Миколи Томенка, зокрема, представник Віктора Януковича у ЦВК Степан Гавриш отримав тоді 6,22 га землі, представник Кучми у парламенті Олександр Задорожній – 5,9 га, перший заступник голови СБУ Володимир Сацюк – 5,14 га.

Покійний міністр транспорту і зв'язку Георгій Кірпа, за даними Томенка, отримав 6,52 га, один із лідерів СДПУ(о) Нестор Шуфрич – 3,22, лідер партії "Єдина Україна" Богдан Губський – 1,46 га, довірена особа Віктора Януковича Раїса Богатирьова – 1,82 га, міністр внутрішніх справ Микола Білоконь – 0,85 га.

Шуфрич збирався побудувати на ділянці двоповерховий будинок з кортом.

Читайте також:

У Шуфрича шрам від собаки. Він хоче в прем'єри Порошенка

Гавриш мріє про парнічок і "маленьку конячку". Шуфрич - про свою хату

Перед виборами Омельченко роздає землю. Гавришу дали 6 гектарів, Шуфричу -3


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування