Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Учасниками громадської інавгурації Ющенка вже стали 200 осіб

П'ятниця, 21 січня 2005, 14:39
21 січня протягом двох годин через веб-сайт було розкуплено 200 футболок з логотипом учасника громадської інавгурації Ющенка.

"Ми виготовили близько 200 екземплярів футболок і вітрівок, присвячених інавгурації, припускаючи, що цієї кількості вистачить до 23 січня. Насправді ж вже через 2 години після початку продажу на складі нічого не залишилося" – повідомив директор проекту Futbolka.com.ua Денис Олейников.

На лицьовій стороні футболки зображений значок, який за формою нагадує комсомольський часів СРСР, з напівпрофілем Ющенка й написом, який повідомляє про дату й місце події. На спині футболки - слоган "Так! Ющенко". Одна футболка коштує 82 гривні.

За прогнозами Олейникова, 23 січня на Майдані Незалежності збереться не менше 250-300 тис. осіб.

"Ми відстежили досить чіткий взаємозв'язок між динамікою продажів атрибутики й чисельністю учасників масових акцій у Києві. Тому я вважаю таку кількість людей на Майдані найбільш імовірною" - вважає Олейников.

Він також повідомив, що "у терміновому порядку" виготовляється нова партія виробів.

Як повідомлялося, громадська інавгурація президента України Віктора Ющенка відбудеться на київському Майдані Незалежності в неділю, 23 січня, о 13:30. За півтори години до цього, о 12:00, на урочистому засіданні Верховної Ради України Ющенко офіційно складе присягу президента.

У четвер, 20 січня, в Києві з самого ранку було розкуплено випуски газет "Голос України" й "Урядовий кур'єр", в яких було опубліковано постанову ЦВК про обрання Ющенка президентом.

У ЗМІ також висловлювалося припущення, що в громадській інавгурації Ющенка можуть взяти участь до одного мільйона його прихильників.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...